29 Nisan 2024 Pazartesi

Sosyalistler burjuva adaylara karşı DEM Parti'ye oy çağrısı yaptı

Mecidiyeköy ve Uzunçayır'da bildiri dağıtımı yapan ESP'liler, burjuva adaylara ve savaşa, yoksulluğa, rantçı politikalara karşı DEM Parti'ye oy verme çağrısı yaptı.

Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP), Mecidiyeköy ve Uzunçayır'da bildiri dağıtımı yaparak herkesi 31 Mart yerel seçimlerinde Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) adaylarına oy vermeye çağırdı.

Halkın burjuva partilere mahkum olmadığını vurgulayan sosyalistler, "1 Nisan sabahı güzel bir güne uyanmak için oylar DEM Parti'ye! Kentinize, yerelinize, belediyenize sahip çıkın" ifadelerini kullandı. Ulaşım zamlarına, artan yoksulluğa işaret eden sosyalistler, "DEM Parti'ye niye oy vereceksiniz? Savaşa karşı, yoksulluğa karşı, rantçı politikalara karşı, çocuğunuzun geleceği için DEM Parti'ye oy vereceksiniz" dedi.

Sosyalistler "Burjuva ve düzen içi partilere ve adaylara oy yok. Şehirlerimizin yağma ve talana peşkeş çekilmesine karşı oylar DEM Parti'ye! Yoksulluğa, sefalete mahkum değiliz. Seçeneksiz hiç değiliz. Şimdi oylar DEM Parti'ye! Bu kenti kadınlarla, gençlerle birlikte yönetelim. Hep beraber halk meclislerini kuralım" çağrısı yaptı.