12 Mayıs 2024 Pazar

Amedspor şampiyonluğu garantiledi

Amedspor, şampiyonluk maçı olarak nitelendirilen Somaspor maçından galip ayrıldı. 3 puanlık fark ve averaj üstünlüğü elde eden Amedspor, haftaya kendi sahasında Menemenspor'u ağırlayacak. Ancak Amedspor bugünkü karşılaşmada elde ettiği galibiyetle şampiyonluğu garantiledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor, bu hafta Somaspor'un konuğu oldu. Saat 15.00'te başlayan maçın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

İkinci yarıya ataklarla başlayan Amedspor, Oktay Aydın ile 49'uncu dakikada 1-0 öne geçti. 90 dakikada başka gol olmadı. 5 dakika uzatılan karşılaşma, başka gol olmayınca Amedpsor'un galibiyletiyle sonuçlandı.

Amedspor, bu galibiyetiyle puanını 80'e çıkardı. Böylece son haftaya hem 3 puanlık hem de averaj üstünlüğüyle girdi. Amedspor, gelecek hafta kendi sahasında Menemenspor'u ağırlayacak.

DİYARBAKIRLILAR ŞAMPİYONLUĞU BUGÜNDEN KUTLAMAYA BAŞLADI
Amedspor, Somaspor maçından galip ayrılmasının ardından şampiyonluğu garantileyince Diyarbakırlılar kutlamalara başladı.

Kenttin birçok noktasında bir araya gelen taraftarlar takımlarının galibiyetini havai fişekler ve araçlarıyla turlayarak kutluyor.