27 Nisan 2024 Cumartesi

Çepni: Kayyumları saraya göndereceğiz

DEM Parti İBB Eşbaşkan adayı Murat Çepni, Silivri'de gençlerle bir araya geldi. Newroz meydanların coşkusuyla seçimlere gittiklerini altını çizen Çepni, DEM Parti'yi yok sayanlara kim olduklarını göstereceklerini söyledi. Çepni, ardından Büyükçekmece'de mahalle çalışmasına katıldı.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İstanbul Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adayı Murat Çepni, seçim çalışmaları kapsamında bugün Silivri'de gençlerle bir araya geldi. 

'KAYYUMU SARAYA GÖNDERECEĞİZ'
Kürt halkının iradesini gasp edenleri saraya göndereceklerinin altını çizen Çepni, gençlerle çektikleri halayı 31 Mart'ta çekecekleri zafer halayıyla buluşturacaklarını söyledi. 

'BİZİ YOK SAYANLARA KİM OLDUĞUMUZU GÖSTERECEĞİZ'
İktidarın ve muhalefetin DEM Parti üzerinden cümle kurduğunu, karalama kampanyası yürüttüğünü hatırlatan Çepni, "Bizi yok sayanlara kim olduğumuzu hem Newroz meydanlarında hem de 31 Mart'ta göreceğiz dedik. Newroz meydanları hep gençti tıpkı burada olduğu gibi" ifadelerini kullandı.

SAHTE SEÇMENLERE DİKKAT ÇEKTİ
Kimseyle ittifak halinde olmadıklarını dile getiren Çepni, meselenin sandık olmadığını demokrasi mücadelesi olduğunu kaydetti. Çepni, "Kayyum darbecileri başka türlü ayak oyunu oynamaya çalışıyorlar. Kars'ta Iğdır'a, Bitlis'ten Siirt'e sahte seçmenler taşıyarak oradaki seçim dengelerini bozmaya çalışıyorlar. Kayyum gasbını bir kez daha devreye koylaya calisiyorlar. Partimiz şöyle bir kampanya başlattı, oyu Kars, Siirt, Hakkâri'de olan, kendisi burada olan ve gitmeye imkanı olmayanlari gönderecek. Yeter ki oyumuzu kullanalım" çağrısı yaptı. 

MAHALLE ÇALIŞMASINA KATILDI
Çepni daha sonra Bağcılar Cemevini ziyaret etti. Büyükçekmece'de mahalle çalışmasına katıldı. Mahalle çalışmasında söz alan Çepni, Büyükçekmece Belediyesi Eşbaşkan adayları Saadet Dursun ve Musa Karademir ile tüm adayların sahada çalışma yürüttüğünü hatırlattı.

'DEM PARTİ EZİLENLERİN PARTİSİDİR'
 DEM Parti'nin tüm ezilenlerin partisi olduğunun altını çizen Çepni, "İstanbul Kürt, işçi, kadın kentidir; sesi kesilen, kimliği, tarihi yok sayılanların kentidir. İstanbul bir tarihtir. DEM Parti, tüm bunları temsil edeceğini söylüyor. Tüm bu yok sayilanlarla Istanbul'u yöneteceğiz diyen bir partidir DEM Parti. DEM Parti etrafında buluşalım derken bundan bahsediyoruz" ifadelerini kullandı. Çepni, seçime sayılı günler kala çalışmaları hızlandırma çağrısı yaptı.

Çepni'nin bugünkü son durağı GOP iftar buluşması oldu.