19 Mayıs 2024 Pazar

AKP'li Yılmaz: AKP'ye oy vermek mahşerde beraat belgesidir

AKP Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz'ın partisinin Sivas Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin'e oy isterken, Bilgin'e oy vermenin kıyamet günü kurtuluş olacağını söyledi.
AKP Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz'ın Sivas'ta partisinin Sivas Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin'e oy isterken kullandığı 'oy vermenin kıyamet günü kurtuluş olacağı' ifadeleri halkın tepkisini çekti.
 
'AKP'YE OY VERMEK KIYAMET GÜNÜ KURTULUŞ OLUR'
 
Daha önce Millî Savunma Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı da yapmış olan İsmet Yılmaz, sosyal medyadan canlı yayında yayınlanan "Gençler Soruyor" programında "Hilmi Bilgin'e desteğinizi bekliyorum. İnanıyorum ki Hilmi Bey'e vereceğiniz destek yarın ruz-i mahşerde (kıyamet günü), yine sizin beraat belgelerinizden (kurtuluş) biri olacağını düşünüyorum" dedi. Çok sayıda kişi Yılmaz'ın bu sözlerine tepki gösterdi.
 
HDP'Lİ BİLGEN'DEN AKP'Lİ YILMAZ'A YANIT
 
HDP Grup Başkanvekili ve partisinin Kars adayı Ayhan Bilgen, AKP Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz'ın oy isterken kullandığı "Vereceğiniz destek ruz-i mahşerde beraat belgeniz olacak" sözlerine tepki gösterdi. 
 
Kişisel Twitter hesabından konuya dair bir paylaşım yapan Bilgen, "Bir partiye oy vererek cennete gideceğini zannedenler yaşadıkları dünyayı cehenneme çevirirler" dedi.