29 Nisan 2024 Pazartesi

KGÖ'lülerden 7. Kongre ve 3. Konferansın izinde savaşımı büyütme çağrısı

KGÖ'lüler farklı tarihlerde yaptıkları tartışmalarla MLKP'nin 7. Kongresi'ni ve KKÖ 3. Konferansı'nı selamladı, "7. Kongre ve 3. Konferans'ın izinde savaşımı büyütelim" çağrısı yaptı.

Komünist Gençlik Örgütü (KGÖ) üyeleri, Marksist Leninist Komünist Parti (MLKP) 7. Kongresi ve Komünist Kadın Örgütü (KKÖ) 3. Konferansına ilişkin tartışmalar yaptı.

Devrim ve sosyalizm mücadelesinde şehit düşenler için saygı duruşuyla başlayan tartışmalar, 7. Kongre ve KKÖ 3. Konferans kararlarının okunmasıyla devam etti.

MLKP ve KKÖ'nün kongre ve konferanslarını toplamasının Kürt özgürlük hareketi ve devrimci harekete dönük topyekun tasfiyeci saldırganlığa ve legal devrimciliğe verilmiş önemli bir yanıt olduğunu belirten komünist gençler, kongre ve konferans değerlendirmeleri ışığında güncel siyasal durum analizi yaptı, kendilerine düşen görevler üzerine tartışmalar gerçekleştirdi.

Dönemin devrimci taktiğinin ne olması gerektiği ve bu taktiğin nasıl hayata geçirileceği üzerine tartışan komünist gençler, MLKP'yi, KKÖ'yü ve KGÖ'yü büyütme sözü verdi.