28 Mart 2024 Perşembe

Antalya'da kendisine saatlerce işkence yapan kocasını öldürdü

Antalya Döşemealtı'da Melek İpek adlı kadın, kendisine kelepçe takarak sabaha kadar işkence eden, "Seni de çocukları da öldüreceğim" diyen kocası Ramazan İpek'i av tüfeği ile öldürdü.

Antalya'da Melek İpek adlı kadın, ellerini kelepçeleyip kendisini çıplak halde saatlerce işkence yapan kocası Ramazan İpek'i av tüfeği ile vurarak öldürdü. Jandarmayı arayıp teslim olan Melek İpek’in aldığı darbeler sonucu gözlerinde şişlik ve morluk oluştuğu görüldü.

Olay, saat 08.00 sıralarında Döşemealtı ilçesi Ilıca Mahallesi'nde meydana geldi. Melek İpek'in aktardığına göre (31), servis şoförlüğü yapan ve 12 yıldır evli olduğu Ramazan İpek (36), dün gece evde kendisine kelepçe takarak çıplak şekilde saatlerce işkence yaptı ve tecavüz etti. Ramazan İpek kendisini ve 2 çocuğunu öldüreceğini belirterek sabaha karşı servise çıkmak üzere evden ayrıldı.

Elleri kelepçeli halde av tüfeği ile bekleyen Melek İpek, Ramazan İpek döndüğünde vurdu.

İpek ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekipleri, Melek İpek'i çıplak vaziyette elleri kelepçeli buldu. Kelepçeleri açılan Melek İpek'e ambulansta müdahale edildi. Melek İpek gözaltına alındı.