24 Nisan 2024 Çarşamba

16 yaşındaki Görkem katledilmek istendi

16 yaşındaki Görkem akranı Berkehan Aksoy tarafından Kayseri'de katledilmek istendi. Mezarlıkta mezar kazdıktan sonra Görkem'i çağıran ve boğazından bıçaklayan Berkehan'ın babasının Kayseri Emniyeti'nde müdür olduğu öğrenildi.

Berkehan Aksoy akranı olan 16 yaşındaki Görkem'i mezar kazdıktan sonra çağırdığı mezarlıkta katletme girişiminde bulundu. Görkem'i boğazından ve kollarından bıçaklayan Berkehan Aksoy'un aynı bıçakla kendisine de zarar verdiği öne sürüldü.

20 Mayıs günü Melikgazi ilçesi Germir Mahallesi'ndeki mezarlıkta yaşanan katliam girişiminde boğazından ağır yaralanan Görkem, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Katliam girişimi saldırısının yaşandığı bölgede yapılan incelemede Berkehan Aksoy'un saldırıyı planlı gerçekleştirdiği anlaşıldı. Görkem ile görüşmeden önce mezar kazan ve yanında bıçakla görüşmeye giden Berkehan Aksoy, Görkem'i boğazından bıçaklayarak katletmeye çalıştı.

Katliam saldırısının ardından Berkehan Aksoy'un tutuklanmadığı öğrenildi. Berkehan'ın babasının Kayseri Emniyet Müdürlüğü Cinayet Şube amirliğinde komiser olduğu öğrenildi.