19 Mayıs 2024 Pazar

TTB 14 Mart Tıp Haftası programlarını açıkladı

TTB, 14 Mart Tıp Haftası kapsamında yapacakları etkinliklerin programını açıkladı.
Türk Tabipler Birliği (TTB) ve İstanbul Tabip Odası, 14 Mart Tıp Haftası dolayısıyla yapacakları 100. yıl etkinlerinin programını açıkladı.
 
Cağaloğlu'nda bulunan İstanbul Tabip Odası binasında yapılan basın toplantısına, TTB Merkez Konsey Başkanı Prof. Dr. Sinan Adıyaman ve İstanbul Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Pınar Saip'in yanı sıra çok sayıda hekim katıldı.
 
14 Mart Tıp Haftası'nın tarihçesinin anlatıldığı sinevizyon gösteriminin yapıldığı toplantıda programı İstanbul Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Pınar Saip tarafından açıklandı.
 
Bu haftanın aynı zamanda İstanbul Tabip Odası'nın 90. yılına denk geldiğini belirten Saip, bu nedenle 12 Mart'ta "Gelenekten geleceğe" adlı panel düzenleyeceklerini ifade etti. Yine hafta içinde bir "anıt töreni" düzenleyeceklerinin altını çizen Saip, bu tören kapsamında hekimlere 25'inci, 40'ıncı, 50'nci yıl hizmet ödülleri vereceklerini aktardı. Son olarak, 17 Mart Pazar günü saat 13.00'te Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden Kadıköy İskele Meydanı'na kadar "Büyük Hekim Yürüyüşü" gerçekleştireceklerini belirten Saip, herkesi yürüyüşe katılmaya davet etti.