9 Mayıs 2024 Perşembe

Sosyal medyada Erdoğan'dan 'S I K I L D I K' eylemi

AKP Gençlik Kolları Kongresi'nde kendisini dinleyenlere, "Sevgili gençler sıkıldınız biliyorum..." diye seslenen Tayyip Erdoğan'ın bu sözleri Twitter'da #SIKILDIK hastagiyle Türkiye ve dünyada ilk sıraya yerleşti. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 8 Mayıs günü partisinin grup toplantısında, "Bizi İstanbul Büyükşehir Başkanlığı'na da, AK Parti Genel Başkanlığı'na da Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı'na da milletim getirdi. Onlar 'TAMAM' derse, kenara çekiliriz" demiş, yüz binlerce Twitter kullanıcısı, Tayyip Erdoğan'ın sözlerini alıntılayarak, "TAMAM" mesajı vermişti.
 
Tayyip Erdoğan bugün de Ankara'da AKP Gençlik Kolları Kongresi'nde kendisini dinleyenlere, "Sevgili gençler sıkıldınız biliyorum..." diye seslendi. Tayyip Erdoğan'ın bu sözlerine Twitter kullanıcılarının yanıtı yine gecikmedi. "S I K I L D I K" kısa sürede Türkiye ve dünyada ilk sıraya yükseldi.
 
Aralarında kadın ve gençlerin bulunduğu binlerce Twitter kullanıcısı sosyal medya hesaplarından #sıkıldık hastagiyle paylaşımda bulunmaya devam ediyor.
 
Paylaşılan bazı mesajlar şöyle: