8 Mayıs 2024 Çarşamba

Mega Polietilen direnişçilerine saldırı

Direnen Mega Polietilen işçilerine mafya tipli kişiler saldırdı, işçilerin direniş çadırı ateşe verdi. Patron Serkan Özhan, "yakaladığınızı vurun" diye polisin gözü önünde talimat verdi. 

BİRTEK-SEN üyesi Mega Polietilen işçilerin direnişi çadırı ateşe verildi. Mafya tipli kişilerin sabahın erken saatlerinde direnen işçilere saldırdığını duyuran BİRTEK-SEN, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Direniş çadırımızı ateşe verdiler. Bizzat Mega Polietilen patronunun emriyle direnişteki işçilerin çadırını yaktılar.  Mafya tipli şahıslar, sabah erken fabrika önüne gelen işçilere saldırdılar. Patron Serkan Özhan, işçilere saldıran şahıslara bizzat 'yakaladığınızı vurun' diye bağırarak talimat verdi. Ve bütün bunlar yine polislerin gözleri önünde oldu. Ve yine sadece seyrettiler. Küfür, hakaret, tehdit, darp, taşlı saldırı, kundaklama…

"İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na sesleniyoruz; görevinizi yapmanız ve bunlara dur demeniz için daha ne olması gerekiyor? İşçilerin ölmesi mi?"