GÜNCEL
Katledilen öğretmen Çelik toprağa verildi
İstanbul'da öğrencisi tarafından katledilen Öğretmen Fatma Nur Çelik, ailesi ve meslektaşları tarafından uğurlandı.
Çekmeköy'deki Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 2 Mart günü öğrencisi tarafından uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden öğretmen Fatma Nur Çelik, memleketi Konya'da toprağa verildi.
Çelik, Parsana Camisi'ndeki dini törenin ardından ailesi ve meslektaşları tarafından Musalla Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Çelik'in katledilmesinin ardından ülkenin dört bir yanında sokağa çıkan eğitim emekçileri, sorumluluğun Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin olduğunu söylemişti.
Tekin, dün Çelik'in okulunda yapılan resmi törene katılmamıştı. Bugün de cenazeye gitmedi, yardımcısı Celile Eren Ökten'i gönderdi.