24 Nisan 2024 Çarşamba

İstanbul'da 8 Mart günü bir kadın katledildi

Miray Atmaca isimli genç kadın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde kendisini evine kadar takip eden ve daha önce hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı Mevlüt İçin tarafından katledildi. Sıra arkadaşlarının katledilmesine tepki gösteren Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi öğrencileri, bir köprüye "Miray Atmaca eski sevgilisi tarafından katledildi! Katledilen üniversiteli kadınlar isyanımızdır" pankartı astı.

Miray Atmaca isimli genç kadın, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde eski sevgilisi olduğu iddia edilen Mevlüt İçin tarafından katledildi. Katil Mevlüt İçin, Miray Atmaca'yı iş çıkışında Üsküdar'daki evine kadar takip ederek, evinin önünde katletti. İçin, Atmaca'yı katlettikten sonra aynı silahla intihar etti.

Mevlüt İçin'in Miray Atmaca'yı bir yıldır takip ve taciz ettiği, Atmaca'nın Mevlüt İçin hakkında uzaklaştırma kararı aldığı ortaya çıktı.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi öğrencileri, sıra arkadaşları olan Atmaca'nın katledilmesine tepki göstererek, İstanbul'da bir köprüye "Miray Atmaca eski sevgilisi tarafından katledildi! Katledilen üniversiteli kadınlar isyanımızdır" pankartı astı.