24 Nisan 2024 Çarşamba

Bilal Atan'ın direnişi 127. gününü tamamladı

127 gündür direnişte olan Bilal Atan bir kez daha taleplerini sıraladı. İşkencecilerin işten atılmasını ve kendisinin de işe iadesini isteyen Atan, kazanana kadar direnişi sürdüreceğini kaydetti. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin iştiraki Ağaç AŞ.'de şeflerin işkencesine uğrayan ve işkenceyi teşhir ettiği için hakları gasp edilerek işten atılan Bilal Atan'ın İBB karşısındaki Saraçhane parkında sürdürdüğü direnişin 127. günü sona erdi. 

"İBB Ağaç A.Ş.'de işkence ve işten atmaya karşı direnişteyim" pankartıyla direnişteki Atan'ı bugün Bakırköy Direnişçileri ve Sosyalist Kadın Hareketi üyeleri ziyaret etti. Direniş alanında kısa bir açıklama yapıldı. 

TANRIVERDİ: TALEBİMİZ NET İMAMOĞLU, BİLAL ATAN'I İŞE GERİ AL
Direnişçilerden Nursel Tanrıverdi, "Bakırköy Direnişçileri olarak İBB'ye bağlı AŞ'den sendikalı olmak istediği için işten atılan ve 127 gündür İBB önünde direnen Bilal Atan'ın yanındaydık. Talebimiz net. Ekrem İmamoğlu hak, hukuk, adalet isteyen Bilal Atan'ı işe geri al" dedi. 

'BİLAL ATAN'IN TALEPLERİ KABUL EDİLSİN'
Sosyalist Kadın Hareketi üyeleri de İmamoğlu'na seslendi, "Bilal Atan'ın talepleri kabul edilsin. Zafer direnen emekçinin olacak" çağrısı yaptı. 

ATAN: İŞKENCECİLERİ İŞTEN ATIN, BENİ İŞE GERİ ALIN
Son olarak söz alan Bilal Atan da direnişe aynı kararlılıkla devam ettiğini kaydetti. Atan, "İmamoğlu ve İBB yönetimine tekrar çağrı yapıyoruz İBB'de İş Kanunu uygulanarak işkenceciler işten atılmasını ve beni işimi geri iade edin" dedi ve direnişi kazanana kadar sürdüreceğini belirtti. 

Atan, tüm emekten yana olanları dayanışmaya çağırdı.