4 Eylül 2025 Perşembe

14 yaşındaki Emir çalıştığı inşaattan düşerek ağır yaralandı

14 yaşındaki Emir Nehoş, çalıştığı inşaatın 2. katından düşerek ağır yaralandı. Kafası ve vücudunun farklı yerlerinden darbeler alan Nehoş'un hastanede tedavisi sürüyor. 

Antalya'nın Serik ilçesinde bir inşaatın ikinci katından düşen 14 yaşındaki Emir Nehoş ağır yaralandı.

Serik Postası'nda yer alan habere göre 29 Ağustos Cuma günü Serik Merkez Mahallesindeki bir ev inşaatında çalışan Nehoş, binaya malzeme taşırken sebebi bilinmeyen bir şekilde 2. kattan düştü. 

İlk müdahalenin ardından Serik Devlet Hastanesine kaldırılan Nehoş'un kafası ve vücudunun farklı yerlerinden darbe aldığı tespit etildi.

Durumu ağır olan Nehoş daha sonra Antalya Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi. Nehoş, yoğun bakımda tedavi altına alındı.