1 Ağustos 2025 Cuma

14 yaşındaki çocuk işçi minibüsle duvar arasına sıkışarak yaralandı

Aksaray'da sanayi sitesinde oto tamircide çırak olarak çalışan 14 yaşındaki Ömer B., işyerinde minibüs ile duvar arasında sıkışarak yaralandı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Aksaray'da sanayi sitesinde bir oto kaporta dükkanında çırak olarak çalışan 14 yaşındaki çocuk işçi Ömer B., işyerinde minibüs ile duvar arasında sıkışarak yaralandı.

Olay, sabah saatlerinde Yeni Sanayi Sitesi'ndeki bir tamir atölyesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ömer B. minibüsün önünde çalışırken, mesai arkadaşı aracı hareket ettirdi. Minibüs ile duvar arasında kalan Ömer B. bacaklarından yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan çocuk işçi, sağlık ekipleri tarafından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralanan işçinin sağlık durumuna ilişkin bilgi verilmedi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.