18 Mayıs 2024 Cumartesi

ETHA GÜNDEM / 14 EKİM 2021

-İstanbul Üniversitesi Dayanışması, son dönemde yaşanan ırkçı faşist saldırılara karşı Beyazıt Meydanı'nda basın açıklaması yapacak. (16.00)

-KESK davası Bayraklı'da bulunan İzmir Adliyesi 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. Dava sonrası Adliye önünde basın açıklaması yapılacak. (13.30)

-DİSK İstanbul Bölge Temsilciler Kurulu genel, ekonomik, siyasi, sendikal sürecin değerlendirilmesi ve bölge çalışmaları ile örgütlenme faaliyetleri gündemiyle Beşiktaş'taki Süleyman Seba Kültür ve Sanat Merkezi'nde toplanacak. (10.00/16.00)

-Haber-Sen, PTT ve TRT'de sendikaya yönelik devam eden baskılara karşı üyeleriyle dayanışmak için Çankaya'daki Genel Merkez binasında basın toplantısı düzenleyecek. (12.00)

-HDP Parti Sözcüsü Ebru Günay, partisinin Genel Merkezi'nde düzenleyeceği basın toplantısında gündemdeki gelişmeleri değerlendirecek. (11.00)

-Antalya Kadın Platformu, gözaltına alınan Ebru İntibay'a ilişkin Attalos Heykeli önünde basın açıklaması yapacak. (18.00)

-Dicle Fırat Gazeteciler Derneği ve Kadri Bağdu'nun ailesi, 7 yıl önce katledilen Azadiya Welat çalışanı Kadri Bağdu için Adana'da bulunan mezarı başında anma etkinliği düzenleyecek. (12.00)