25 Nisan 2024 Perşembe

Direnişteki PTT işçilerine dayanışma ziyareti

İzmir'de ESP, SMF, TÖP, Kaldıraç, Dev-Tekstil, BDSP, Ekmek ve Onur, EİB direnişteki PTT-SEN üyesi işçileri ziyaret etti.

Sendikalaştıkları için ücretsiz izne çıkarılan ve işten atılan PTT taşeron işçilerinin direnişi 24. gününde devam ediyor.

İzmir'de direnişte olan PTT-SEN üyesi işçileri bugün ESP, SMF, TÖP, Kaldıraç, Dev-Tekstil, BDSP, Ekmek ve Onur, EİB ziyaret etti.

Direniş alanına "PTT işçisi yalnız değildir" sloganıyla gelen devrimciler, ziyarette yaptıkları konuşmada "işsizlik sopasının emekçilere sürekli gösterildiği, işten çıkarmaların çoğaldığı, krizin çözülemez olduğu böylesi bir dönemde PTT işçilerinin eylemlerini selamlıyoruz" denildi.

İşçi ve emekçilere saldırının yoğunlaştığı bir dönemde birlikte direnmenin önemli olduğu vurgulanan konuşmada, "Bu nedenle direnen tüm işçilerin ve tabi ki PTT işçilerinin de yanındayız" diye belirtildi.

İşçilerde dayanışmanın önemli olduğunu vurguladı "Birlikte mücadele etmek güç veriyor. PTT'nin baskının çok olduğu bir işyeri" diye kaydetti. İşçiler, bu baskıya direnişle yanıt vermek gerektiğinin altını çizdi.